BB-Cathy: ”Sisko päätti ammattivalintani”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Esa A pääsi eilisten bileiden jälkeen keskustelemaan kaukaisen BB-vieraan kanssa henkeviä monista seikoista. BB-Cathy totesi keskustelun olevan varsin vakavaa, mutta kertoi kuitenkin avoimesti itsestään ja elämästään.

– Mikä on parasta sairaanhoitajan ammatissa? Esa A tiedusteli kaunottarelta.

– Parasta? Itse asiassa en valinnut sairaanhoitajan koulutusta koska rakastin sitä, vaan koska siskoni halusi. Voisin sanoa että käytännön syistä, koska sitä tarvitaan joka puolella maailmaa, Cathy paljasti.

– En rakasta juuri hoitamista, eikä se ollut toiveammattini, mutta parasta siinä on että voin auttaa ihmisiä ja pidentää ihmisten elämää. Se on hienoa nähdä. Pelottavaa on, että siinä on aina kysymys elämästä ja kuolemasta. Virheille ei ole varaa. Sitä ei vain voi tehdä virheitä.

BB-Cathy kertoi myös olleensa mukana synnytyksessä ja paljasti millainen kokemus se oli ollut sekä fyysisesti että henkisesti. Samalla hän kertoi haluavansa myös omia lapsia 27- tai 28-vuotiaana, vaikka oli teini-ikäisenä ajatellut ettei koskaan halua lapsia synnytyskipujen takia. Tämän jälkeen puhe kääntyi vielä ehkäisyyn ja avioeroihin.