BB-Sami haukkui Iidan – Cathy juotetaan juovuksiin?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan itämaishenkisiä orietal-kokkausbileitä. Samalla talon miehet ovat pohtineet olisiko taloon tulossa vielä tässä vaiheessa uusia asukkaita. Samalla BB-Sami sivalsi Iidaa nimittämällä chat-juontajaa wannabe-julkkikseksi, jollainen voisi Esan mukaan vielä taloon mahtua.

BB-kausi alkaa olla siis hiljalleen jo ehtoopuolella, ja tällä hetkellä merkittävin seikka on 22-vuotiaan filippiiniläisen Cathyn vierailu talossa. Kuluvan viikon tehtävät liittynevät häneen ja meneillään olevaan kansainväliseen asukasvaihtoon tavalla tai toisella. Asukasvaihdon päättymisen jälkeen Sami toivoisi asukkaiden saavan fyysisiä tehtäviä, kuten vaikkapa rakennushommia.

BB-Esa A paljasti Samille, että hänellä on BB-talon tulevista tapahtumista vahva spekulaatio, mutta mies ei halunnut paljastaa ajatuksiaan vielä muille. BB-Toni ja BB-Dana miettivät puolestaan miten kävisi, jos BB-Cathy joisi heidän koko neljän litran viinivarastonsa. He naureskelivat, että neitokainen voisi unohtaa olevansa Suomessa. Tämän jälkeen puhe kääntyi myös Kätliniin ja hänen kuulumisiinsa.