BB-Toni kouri yläosatonta Sarannaa – Sami naureskeli

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon iltapäivä on sujunut varsin rattoisissa tunnelmissa, kun asukkaat ovat harjoitelleet saamaansa tehtävää, jossa heidän tulee harjoitella Sininen ja valkoinen -laulu ulkoa. Myös BB-Cathy on ollut innokkaasti laulamassa suomeksi.

BB-Toni sai ylipuhuttua Sarannan makuuhuoneen puolelle kesken harjoitusten lupaamalla tälle selkähierontaa. BB-Aso lähti heidän mukaansa tarkistamaan tapahtumia. Makuuhuoneessa Saranna riisui pian paitansa ja rintaliivinsä Tonin hierontasessiota varten.

Hetken hieromisen jälkeen Toni laittoi pyyhkeen Sarannan alaselkään, laski tämän housuja hieman ja ryhtyi hieromaan myös pakaroita niin kovakouraisesti, että neitokainen joutui pyytämään useita kertoja hieman rauhallisempaa käsittelyä.

BB-Aso katseli toimintaa innokkaasti vierestä ja heitteli ilmoille toinen toistaan rivompia kommentteja. Lopulta Aso huusi paikalle myös Sarannan kanssa peiton alla pelehtineen Samin. Mies ei kuitenkaan ollut moksiskaan tilanteesta, vaan ainoastaan naureskeli näkemälleen ja pyysi muita hankkimaan heille hierontaöljyä.