Hayden Panettieren kuumat nahkahousut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-sarjasta tunnetuksi tullut teinitähti Hayden Panettiere on viettänyt viime viikot hiljaiseloa julkkisjuhlista ja kohuotsikoista. Nyt nuori kaunotar on kuitenkin näyttäytynyt punaisella matolla Jimmy Choon ja H&M -yhtiöiden tilaisuudessa.

Hayden oli pukeutunut tyylikkääseen kimaltelevaan mustaan takkiin ja mustiin nahkahousuihin. Katso kuvat tästä. Taannoin Hayden Panettiere kertoi julkisuudessa kuinka hän oli toivonut suosikkisarjansa juonenkäänteisiin lesbosuhteen. Käsikirjoittajat myös toteuttivat kohtauksen, kun Haydenin roolihahmo Claire Bennett ja hänen naispuolinen kämppiksensä nähtiin suutelemassa.

– Minä ikään kuin heitin idean ilmaan. Käsikirjoittajat olivat laittamassa roolihahmoani uuteen ihmissuhteeseen ja minä ehdotin, että toinen osapuoli olisi tyttö tai jotain. He ottivat idean vastaan ja laittoivat sen käsikirjoitukseen. Meillä oli todella hauskaa, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.