Jennika Hannusaari edustaa Suomea Mrs. World -kilpailussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia erilaisia kauneuskilpailuja, jotka eivät ole aina tarkoitettu ainoastaan nuorille ja naimattomille kaunottarille. Maailman kaunein rouva -kilpailua on nimittäin järjestetty jo 15 vuoden ajan.

Tämän vuoden Mrs. World 2009 -kilpailun kansainvälinen osuus järjestetään Vietnamissa, jossa Maailman kaunein rouva kruunataan marraskuun 22. päivä. Suomen edustaja Mrs. Finland on kauhajokelainen 24-vuotias Jennika Hannusaari, jolla on kilpailukokemusta jo naimisiinmenoa edeltäneeltäkin ajalta muiden muassa Miss Hawaiian Tropic -kilpailusta.

Kaksi vuotta naimisissa ollut Jennika lähtee matkaan iloisin mielin mukanaan matkalaukullinen upeita ilta- ja cocktailpukuja. Jennika kääntää varmasti katseita kansainvälisillä lavoilla. Suomalaisista parhaiten on Mrs. World -kilpailussa menestynyt Heidi Kopra, joka sijoittui vuonna 2006 kolmanneksi.