Jennika Hannusaari edustaa Suomea Mrs. World -kilpailussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia erilaisia kauneuskilpailuja, jotka eivät ole aina tarkoitettu ainoastaan nuorille ja naimattomille kaunottarille. Maailman kaunein rouva -kilpailua on nimittäin järjestetty jo 15 vuoden ajan.

Tämän vuoden Mrs. World 2009 -kilpailun kansainvälinen osuus järjestetään Vietnamissa, jossa Maailman kaunein rouva kruunataan marraskuun 22. päivä. Suomen edustaja Mrs. Finland on kauhajokelainen 24-vuotias Jennika Hannusaari, jolla on kilpailukokemusta jo naimisiinmenoa edeltäneeltäkin ajalta muiden muassa Miss Hawaiian Tropic -kilpailusta.

Kaksi vuotta naimisissa ollut Jennika lähtee matkaan iloisin mielin mukanaan matkalaukullinen upeita ilta- ja cocktailpukuja. Jennika kääntää varmasti katseita kansainvälisillä lavoilla. Suomalaisista parhaiten on Mrs. World -kilpailussa menestynyt Heidi Kopra, joka sijoittui vuonna 2006 kolmanneksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat