Paris Hilton julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on vahvistanut julkaisevansa uuden albumin. Taannoin hän joutui taistelemaan uransa jatkumisen puolesta, sillä suuret levy-yhtiöt eivät halunneet julkaista neitokaisen toista albumia. Tämän jälkeen projekti oli hetken aikaa jäissä, mutta nyt albumi on kuitenkin työn alla.

Paris perusti aikoinaan Heiress Records -nimisen oman levy-yhtiönsä musiikkiaan tuottamaan. Hilton kertoi eilen olevansa parhaillaan studiossa viimeistelemässä kakkosalbumiaan. Samalla hän kertoi Access Hollywoodille, että uuden levyn musiikkilinja jatkaa tutulla pop-osastolla.

Parisin itsensä mukaan levyttäminen on sujunut mainiosti ja hänen tyylinsä on saanut vaikutteita erityisesti Kylie Minoguelta. Paris paljasti lisäksi kirjoittaneensa itse kaikki levynsä kappaleet. Ensi vuonna hän aikoo suunnata myös livekeikoille albuminsa merkeissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat