Kim Kardashian pukeutui rintavaksi haltijaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realityjulkkis Kim Kardashian on tullut suomalaisillekin jo tutuksi lähinnä näyttävästä takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Miamissa nykyisin asustava ”peppujulkkis” pukeutui Halloween-juhliissa varsin näyttävään haltija-asuun.

Kim oli valinnut naamiaisasukseen itämaalaistyylisen turkoosin asun, jonka kankaassa oli ilmeisesti jouduttu säästelemään. Se onnistui nimittäin vain vaivoin peittämään julkkistähden rintavarustuksen. Lopputulos oli siis kuin suoraan Tuhannen ja yhden yön saduista. Katso kuvat tästä.

Alunperin Kim nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Viime aikoina häntä ja hänen vartaloaan on myös ylistetty siitä, että hänen vartalonsa näyttää supermallien ja muiden supertähtien joukossa edes jotenkuten normaalilta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat