Filippiiniläiset tyrmistyivät Suomen Big Brotherin menosta

Big Brother · Stara.fi

Filippiineiltä Suomeen sunnuntaina muuttanut BB-Cathy on ihmetellyt talossa kuinka esimerkiksi eilisissä bileissä BB-Aso ja BB-Sampo suutelivat keskenään. Mallikaunotar kertoi myöhemmin illalla Esalle kuinka hän oli shokissa nähtyään ensimmäisen kerran miesten suutelua.

Cathyn kotimaassa ei televisiossa saa esittää edes suutelemista, mutta internetin aikakaudella sikäläiset BB-fanit pääsevät kuitenkin katsomaan Suomen menoa niin suorana nettilähetyksenä kuin YouTube-videoidenkin välityksellä. Filippiinien televisiossa esitettävät pätkät voidaan toki leikata siisteiksi, mutta nettivideoiden kanssa se on mahdotonta.

Täkäläisten asukkaiden meno onkin ollut odotetusti aivan liian rajua filippiiniläisille. Yksi ihmetystä aiheuttaneista YouTube-videoista on peräisin kauden alkupuolelta, ja siinä nähdään niin miesten välistä suutelua ja käsiseksiä kuin äänekästä riitelyäkin saunan lauteilla. Video on saanut runsaasti tyrmistyneitä kommentteja, joissa pelätään jopa Cathyn turvallisuuden puolesta.