Suosikkinäyttelijä pokasi Lindsay Lohanin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Anistoniin viime aikoina romanttisessa mielessä yhdistetty suosikkinäyttelijä Gerard Butler on yllättänyt kuhertelemalla avoimesti kohublondi Lindsay Lohanin kanssa. The Mirror -lehden mukaan heidät bongattiin suutelemassa intohimoisesti viime viikonloppuna Marokossa.

Gerard ja Lindsay olivat lukuisten muiden julkkistähtien tavoin mukana uuden hulppean Mazagan-nimisen rantalomakohteen avajaisissa. Yhteensä vieraita oli peräti 1.500. Näyttelijäpari vaihtoi lehden mukaan suudelmia avoimesti juhlissa. Butlerin kerrottiin myöhemmin todenneen olevansa vapaa mies sekä kehuneen Lohania kuumaksi ja Marokkoa romanttiseksi.

Julkkisparin juhlaillan myöhemmistä tapahtumista ei vielä tässä vaiheessa ole tietoa. Muita paikalla olleita julkkistähtiä olivat muiden muassa Liza Snowdon, Naomi Campbell, Isabella Calliva, Donna Air sekä Simon Le Bon perheineen.