Tenniskomistus myönsi käyttäneensä peruukkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miespuoliset tennistähdet nousevat harvemmin viihdelehtien otsikoihin, mutta nyt alan superjulkkis ja tenniskomistus Andre Agassi on sen tehnyt. Hän on nimittäin myöntänyt käyttäneensä peruukkia.

Kovasti ihailtu tennistähti oli erityisen tunnettu myös hiuspehkostaan, mutta nyt sen salaisuus on paljastunut nolosti. Kahdeksankertaisella Grand Slam -voittajalla ei nimittäin todellisuudessa ollutkaan näyttävää kuontaloa, vaan koko jutun taustalla oli peruukki. Todellisuudessa Andre Agassi kaljuuntui jo parikymppisenä, mutta hän ei halunnut esitellä paljasta päälakeaan julkisuudessa.

Urheilijan mukaan hän olisi menestynyt vieläkin paremmin, mikäli ei olisi kaljuuntunut, koska nyt hän pelkäsi pelikentällä alituisesti peruukkinsa putoamista. Asia paljastuu Agassin uudessa Open-nimisessä elämäkerrassa. Kirjassa supertähti paljastaa myös olleensa koukussa huumeisiin pelatessaan uransa huipulla.