Apocalyptica kiertueelle konserttisaleihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Apocalyptica lähtee alkuvuodesta Suomen kiertueelle. Kaamos 2010 –niminen kiertue keskittyy poikkeuksellisesti konserttisaleihin ja on ensimmäinen Apocalyptican Suomen-kiertue moneen vuoteen.

Apocalyptica työstää parhaillaan ensi vuonna julkaistavaa seitsemättä studioalbumiaan. Yhtyeen edellinen albumi Worlds Collide oli maailmanlaajuinen menestys. Vuonna 2007 julkaistu albumi on myynyt Suomessa kultaa, ja levyltä lohkaistut singlet I’m Not Jesus ja I Don’t Care olivat radiohittejä sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Kaamos 2010 -kiertue:

05.2. Helsinki, Korjaamo (SibaFest)20.2. Helsinki, Kaapelitehdas (Finnish Metal Expo)11.3. Savonlinna, Savonlinnasali12.3. Lahti, Sibeliustalo13.3. Kuopio, Musiikkikeskus19.3. Levi Center, Hullu Poro Areena20.3. Oulu, Teatria21.3. Seinäjoki, Rytmikorjaamo22.3. Turku, Konserttitalo23.3. Tampere, Tampere-talo