Ashley Greene seksikkäänä riikinkukkona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastonkuviensa myötä kohuotsikoissa taannoin ollut Twilight-tähti Ashley Greene alkaa hiljalleen päästä yli taannoisesta nakukuvakohustaan. Sen ansiosta Hollywoodin seuratuimpien nuorien tähtien joukkoon noussut kaunotar on nykyisin punaisten mattojen vakiokasvo.

Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevä muodokas suosikkitähti Ashley Greene on nyt poseerannut seksikkäässä riikinkukkoasussa Las Vegasin LAVO-klubilla. Viikonlopun Halloween-juhlissa juhlittiin samalla shampanjamerkkiä, joten kuohujuomaa ainakin riitti. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior. Syksyllä 2009 Ashley poseerasi myös Saturday Night -lehden kannessa.