BB-Cathy ihastui mämmiin – salmiakki veti suun mutruun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kuluvan viikon teemana on opettaa kaukaiselle vieraalle suomalaisuutta. Tänään BB-Cathy saikin tehokkaan kurssin suomalaisista elintarvikkeista, kuten xylitolista, mämmistä, leivästä, suklaasta ja salmiakista.

– Ooh, se näyttää tosi hyvältä! Kuin suklaakakulta. Ja se tuoksuukin todella makealta, BB-Cathy totesi mämmistä.

Salmiakkia maistaessaan Cathyn suu meni odotetusti mutruun, mutta neitokainen söi ulkomaalaisittain hyvin erikoisen makeisen innokkaasti loppuun saakka. Hän totesi lisäksi sen olevan kovin suolaista ja ihmetteli miksi muualla maailmassa salmiakkia ei ole myynnissä.

– Karl Fackzer? Fazer? BB-Cathy tavasi valmistajan nimeä saadessaan maistettavakseen kotimaista suosikkisuklaata.

Filippiiniläinen piti kovasti suomalaisesta suklaasta ja kertoi rakastavansa sitä. Lisäksi hän sai tutustua myös suomalaiseen saunakulttuuriin ja muiden muassa vihtaan ja vihtomiseen. Luonnollisesti esittelyssä oli myös Nokia, joka olikin jo filippiiniläiselle vanha tuttu.

– Lähes kaikki Filippiineillä käyttävät Nokian puhelimia, koska ne ovat niin käyttäjäystävällisiä. Minullakin on ollut jo neljä Nokian puhelinta, BB-Cathy yllätti.