BB-Cathy innostui varastohuoneen sisällöstä

Big Brother · Stara.fi

Sunnuntaiaamuna Manilasta Suomeen saapunut ja jo saman päivän iltana Big Brother -taloon astellut BB-Cathy on joutunut tulemaan toimeen ilman matkatavaroitaan, sillä hänen ja muun filippiiniläisryhmän matkatavarat katosivat, kun heidän lentonsa oli myöhässä Bangkokin välilaskussa.

Eilen illalla Isoveli avasi kuitenkin yllättäen varastohuoneen, jossa kaukaista vierasta odotti iloinen yllätys. Hänen matkatavaransa oli nimittäin viimein löydetty ja BB-Cathy sai tavaransa myös BB-taloon. Neitokaiselle viime tingassa sunnuntaina ostettujen vaatteiden lisäksi hän sai nyt myös oman garderobinsa käyttöön.

Samalla BB-Dana, BB-Toni ja BB-Stephania pääsivät ihastelemaan filippiiniläiskaunottaren vaatteita. Suomalaisasukkailta monia tavaroita tähän saakka lainaamaan joutunut neitokainen lupasi jatkossa lainata muille omia tavaroitaan. Erityisesti Cathyn vaatteiden söpöys sai aikaan ihastuneita huokauksia.