Hiphop-tähdet oikeuteen biisivarkaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on jälleen haastettu hiphop-artisteja leivättömän pöydän ääreen. Tällä kertaa kohteina ovat Lil Wayne ja Birdman, joiden väitetään käyttäneen luvattomasti lainausta floridalaismiehen kappaleesta omassa musiikissaan.

Thomas Marasciullo -niminen mies jätti perjantaina haasteen newyorkilaiseen tuomioistuimeen. Vastaajina ovat edellä mainittujen artistien lisäksi myös heidän levy-yhtiönsä ja levyjen jakelijoita. Marasciullon mukaan hän levytti vuonna 2006 Cash Money Recordsille italialaistyylistä materiaalia.

Nyt tuota materiaalia on hänen mukaansa käytetty samana vuonna ilman lupaa Lil Waynen Like Father Like Son -albumilla ja seuraavana vuonna Birdmanin 5 Star Stunna -levyllä. Floridassa asuva Marasciullo vaatii oikeudelta rahallisia korvauksia.