Ihastunut BB-Cathy: ”Sampo vei jalat alta!”

Big Brother · Stara.fi

Sunnuntaista saakka Suomen Big Brother -talossa kansainvälisen asukasvaihdon merkeissä asustanut filippiiniläinen BB-Cathy paljasti eilen ajatuksiaan suomalaisista asuintovereista. Kaunotar kertoi, että erityisesti yksi mies oli kolahtanut häneen erityisen kovasti.

BB-Esa A jää Cathyn mieleen vakavuudellaan ja BB-Antti outoudellaan, naurullaan ja heikolla kielitaidollaan. Sarannassa Cathy tulee kaipaamaan kauniita kasvoja ja kuninkaallisuutta. BB-Dana sai kehuja hauskasta luonteesta ja tanssitaidosta. BB-Aso jää puolestaan mieleen romanttisuudella ja vartalollaan.

BB-Cathy paljasti, että ylitse muiden oli kuitenkin BB-Sampo, jonka silmät olivat vieneet häneltä lähes jalat alta heti hänen saavuttua taloon. Mieheen ihastunut vieras kertoi muistavansa myös hänen suloisuuden. Sampo oli silminnähden liikuttunut kuunnellessaan kauniita sanoja. Lopulta Cathy paljasti voivansa harkita jopa naimisiinmenoa suomalaisen miehen kanssa.