Mischa Barton verisessä baaritappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkiin The Beautiful Life -televisiosarjansa floppaamisen jälkeen asumaan jäänyt näyttelijätär Mischa Barton on joutunut mukaan baaritappeluun. Välikohtaus nähtiin viikonloppuna New Yorkissa sijaitsevassa The Park Bar -ravintolassa.

Halloweenia baarissa viettänyt Barton ei kuitenkaan itse aloittanut kahakkaa, vaan välikohtaus alkoi erään miehen kaadettua ilmeisesti tahallaan kokonaisen juomansa näyttelijättären päälle. Silminnäkijöiden mukaan Mischa oli kävelemässä miehen ohi, kun tämä päätti kaataa juomansa naisen selkään.

– Tämän jälkeen Mischa kääntyi ja kysyi heittikö mies todella juomansa hänen päälleen. Mies vastasi heittäneensä, koska Mischa oli astunut hänen varpailleen, silminnäkijä kertoi Radar Onlinelle.

Tämän jälkeen Barton heitti oman juomansa miehen kasvoille ja poistui sen jälkeen ystävineen ravintolasta. Häen miespuolinen ystävänsä jäi kuitenkin antamaan drinkin heittäjälle pienen opetuksen ja vaati miestä tulemaan ravintolan eteen. Molemmat lensivät ulos, ja sitten syntyikin jo kunnon baaritappelu, kun miehet mätkivät toisiaan kilpaa veren vuotaessa.