Mitä tapahtui? Victoria Beckham on jälleen söpö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveissä aikoinaan tutuksi tullut Victoria ”Posh Spice” Adams, nykyinen Victoria Beckham, on muistuttanut jo vuosien ajan ulkoisesti lähinnä silikonilla pyntättyä luurankoa. Nyt tyyli on kuitenkin muuttunut radikaalisti.

Yhdysvalloissa julkkisuraa viime aikoina huonolla menestyksellä yrittänyt supertähti on nyt näyttäytynyt pitkästä aikaa varsin luonnollisessa ulkoasussa. Uuden hiustyylinsä samalla esitellyt Victoria oli miehensä ja poikiensa kanssa seuraamassa Los Angeles Lakers -joukkueen kotiottelua. Katso kuvat tästä.

Posh Spice oli nyt pukeutunut julkiseen tilaisuuteen rennommin kuin vuosiin. Hän onkin saanut välittömästi massoittain positiivista palautetta tyylin muutoksestaan. Tuorein muutos oli vain yksi askel juurille palaamisessa, sillä muutama kuukausi sitten hän pienensi silikonirintansa DD-kupista peräti B-kuppiin.