Sunrise Avenuelle todella raskaansarjan esiintyminen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Sunrise Avenue nähdään mielenkiintoisella keikalla, kun yhtye esiintyy nyrkkeilijä Nikolai Valuevin sisääntulon aikana Nürnbergissä 7. marraskuuta. WBA-liiton raskaansarjan titteliottelu Nikolai Valuevin ja David Hayen välillä isketään Saksan tulevana lauantaina.

Illan aikana käydään kymmenen ottelua ja huikea nyrkkeilytapahtuma huipentuu Valuevin ja Hayen väliseen taisteluun. Sunrise Avenue on tuttu näky tämän vuoden urheilutapahtumissa, ja aikaisemmin yhtye on esiintynyt yleisurheilun MM-kisojen avajaisissa Berliinissä ja DTM-sarjan päätöskisassa Hockenheimissa.

Nyt Sunrise Avenue palaa nyrkkeilyareenalle parin vuoden tauon jälkeen, bändi esiintyi vuonna 2007 Sveitsin Baselissa järjestetyssä raskaansarjan titteliottelussa. Silloinkin Sunrise Avenue soitti Valuevin astuessa kehään Jameel McClinen ollessa vastustajana. Tällä kertaa ottelupaikka sijaitsee Saksan Nürnbergissä ja Sunrise Avenue saa jälleen kunnian nostaa tunnelman kattoon Nikolai Valuevin kävellessä kehään.

Kyseessä on ehdottomasti yksi vuoden seuratuimmista urheilutapahtumista ja onkin varmaa että Sunrise Avenue saa jälleen kerran miljoonayleisön esiintymiselleen, ottelu näytetään suorana useissa maissa. Sunrise Avenuen matka jatkuu suoraan urheiluareenalta rock-klubeille, yhtye aloittaa keski-euroopan kiertueen tulevana maanantaina 9. marraskuuta.