Twilight-tähti: ”En halua olla elokuvatähti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimasta Twilight-elokuvasta tunnetuksi tullut näyttelijätär Kristen Stewart nähdään lähiaikoina myös muissa elokuvarooleissa. Nyt hän on kuitenkin itse yllättäen todennut, ettei halua olla fanien palvoma leffatähti.

Parhaillaan uuden Twilight : Uusikuu-elokuvansa merkeissä Etelä-Amerikkaa kiertävä Stewart paljasti mielipiteensä Black Book Magazine -lehdelle.

– En halua olla kuuluisa elokuvatähti, kuten Angelina Jolie. Julkisuudessa ei ole mitään tavoittelemisen arvoista. Olen näyttelijä. Minusta on outoa, kun kaikki ovat niin innoisaan, Kristen Stewart totesi.

Äskettäin Kristen Stewart kiinnitettiin mukaan Welcome to The Rileys -elokuvaan, jossa hän esittää kotoaan karannutta stripparia ja prostituoitua. 19-vuotiaan Stewartin vastanäyttelijänä nähdään Sopranos-tähti James Galdolfini, jolle Kristenin roolihahmo tarjoaa seksuaalisia palveluksiaan rahaa vastaan. Leffasta julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan teinitähti nähdään alastomana useammissakin kohtauksissa.