Andy McCoy perusti uuden bändin – nimekäs kokoonpano

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kitaravirtuoosi Andy McCoy ei ole jäänyt laakereilleen lepäämään Hanoi Rocksin lopettamisen jälkeen. Päinvastoin, mies on nyt kasannut kokoonpanon, jollaista ei Suomessa olla ennen koettu.

Bändi kantaa nimeä The Real McCoy Band ja Andy on saanut uuteen yhtyeeseensä mukaan maailmanluokan artisteja. Kokoonpanoon kuuluvat Foo Fighters -yhtyeestä tunnettu kitaristi Chris Shiflett, Hanoi Rocksista tunnettu rumpali George Atlagic, ja lisäksi basistina tulee toimimaan Dan Lagersted. Myös Andyn vaimo Angela on mukana yhtyeessä.

Yhtyeen ensiesiintyminen nähdään Helsingin Nosturissa ensi tiistaina 10. marraskuuta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat