BB-Cathyllä tiukka paikka päällikkökilpailussa – tytöille lisärangaistus

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaille ilmoitettiin pari päivää sitten, että kaikki asukkaat BB-Cathy mukaanlukien joutuvat harjoittelemaan Sininen ja valkoinen -kappaleen. Heille kerrottiin, että kappale tulee esittää torstaina.

Hetki sitten tilanne kuitenkin muuttui hieman, kun Isoveli ilmoitti laulun liittyvän tämän viikon päällikkökilpailuun. Samalla selvisi, että Cathyn ei tarvitse esittää kappaletta, vaan että hän toimii päällikkökilpailun tuomarina.

Kilpailussa suomalaiset asukkaat joutuvat esittämään kappaleen yksitellen ja kaukainen vieras päättää kuka heistä on paras. Parhaasta laulajasta tulee lopulta päällikkökilpailun voittaja ja BB-talon uusi päällikkö. Valinta tulee olemaan vaikea.

BB-Dana ja BB-Saranna ovat sääntörikkomuksen takia jo valmiiksi häätöäänestyksessä. Hetki sitten Isoveli ilmoitti tähän liittyvästä lisärangaistuksesta, jonka mukaan he eivät saa osallistua lainkaan päällikkökilpailuun eivätkä saa antaa tällä viikolla myöskään nimeämispisteitä.