BB-kaunotar laulaa suihkussa – suomeksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman Suomen talossa huomiseen saakka asustava BB-Cathy on ilmiselvästi nauttinut toden teolla olostaan. Viiden päivän reissullaan hän saa todellisen pikakurssin Suomesta ja suomalaisuudesta, vaikka hän oli jo ennen saapumistaan ehtinyt tutustua pohjoiseen maahamme.

Eilen Cathyn lapsuuden unelma täyttyi, kun hän sai todistaa oikeaa lumisadetta ja heittää jopa lumipallon. Filippiinien delegaation jäsen raportoi eilen blogissaan Cathyn tekemisistä maanmiehilleen. Blogissa paljastettiin muiden muassa, että Cathy laulaa mielellään Suomen Big Brother -talon suihkussa – ja vieläpä suomeksi.

Asukkaiden tehtävänä on nimittäin opettaa mallikaunottarelle Sininen ja valkoinen -kappale, jota Cathy lauleskelee nyt suihkussakin. Hänen esitystään ei kuitenkaan voida esittää nettilähetyksessä tai televisiossa, sillä kuvat alastomasta filippiiniläisestä leviäisivät hetkessä Filippiineille, mikä olisi neitokaiselle todellinen katastrofi.

Kappale on määrä esittää tänään, joten sanat ovat jo hyvin hallussa. Manilassa tilanne on varsin samanlainen, sillä Kätlin ja Tom ovat siellä harjoitelleet ahkerasti kappaletta, joka heidän on määrä levyttää tänään. Kansainvälisen BB-duon kappale päätyy myöhemmin myös levykauppoihin.