BB-Cathy täysimittaisessa lumisodassa

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa parhaillaan viimeistä iltaansa viettävä BB-Cathy suuntaa huomenna kotimatkalle kohti Filippiinejä ja Manilaa. Tänään hän saa kuitenkin tutustua vielä suomalaisiin jouluperinteisiin, kuten jouluruokaan ja -saunaan.

Yksi Cathyn lapsuuden unelmista toteutui eilen, kun Espoon Big Brother -talon pihamaalle satoi lunta. Tänään hän sai vieläkin ikimuistoisemman kokemuksen, kun lunta oli satanut tarpeeksi täysimittaista lumisotaa varten. Tonttulakkeihin sonnustautuneet asukkaat heittelivät toisiaan lumipalloilla, joista myös Cathy sai osansa.

Asukkaista saatiin kokoon kaksi kunnon joukkuetta, jotka hyökkäsivät vuorotellen toistensa kimppuun. Myös Cathy oli innokkaasti mukana heittelemässä asuinkumppaneitaan lumella. Ensimmäisen sodan päätyttyä tulitaukoon BB-Dana suunnitteli muiden tyttöjen kanssa sissisotamaisen lumipalloiskun poikia vastaan. Se meni kuitenkin mönkään, kun tytöt jäivät alakynteen. Lopulta Cathy intoutui antamaan miehille myös lumipesuja.