BB-Cathy valitsi: BB-Sami on uusi päällikkö!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tämän viikon päällikkökilpailu on ratkennut. Kilpailussa asukkaiden tuli esittää kukin vuorollaan Sininen ja valkoinen -kappale. Talossa asukasvaihdon merkeissä vieraileva BB-Cathy sai toimia kilpailun tuomarina.

Näyttävien esitysten jälkeen filippiiniläinen Cathy valitsi lopulta voittajaksi Samin. Mies itse otti voiton vastaan tyynesti, mutta Toni ei vaikuttanut tyytyväiseltä tulokseen. Sami totesikin olleensa jo kahteen otteeseen aiemmin talon päällikkönä.

– Ai kolmannen kerran? Hitto, en tiennyt sitä, BB-Cathy totesi.

Tämän jälkeen Sami piti pienen kiitospuheen englanniksi kiittäen vuolaasti useita eri tahoja. Pian Toni kuitenkin totesi, ettei talon päällikkyys ilmeisesti oikein sovi hänelle, kun sitä ei ole vieläkään siunaantunut. Mies suuntasi pohtimaan menestystään talon terassille tupakalle.