Cheekiltä julkaistaan live-DVD

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpien artistien joukkoon lukeutuva hiphop-tähti Cheek sai taannoisella Tavastian keikallaan samalla kertaa peräti neljä kultalevyä. Albumit Kuka sä oot ja Jare Henrik Tiihonen, kuten myös singlet Liekeissä ja Jos mä oisin sä saivat jalometallia.

Tavastian keikka myös taltioitiin ja siitä julkaistaan 19. marraskuuta DVD. Ainutlaatuisella keikalla nähtiin Cheekin lisäksi vierailevina tähtinä muiden muassa Elastinen, Redrama, Uniikki, Lord Est, Sami Saari ja Illi. Keikalla oli mukana myös livebändi, jossa oli soittajina suomalaisia huippumuusikoita.

DVD-julkaisulla on mukana myös Behind The Scenes -dokumentti Jare Henrik Tiihonen -albumin teosta ja Cheekin kuusi tuoreinta musiikkivideota.

– Olen ylpeä tästä DVD:stä, koska kukaan kotimainen hiphop-artisti ei ole tällaista julkaisua tehnyt. Mielestäni kyseessä on ainutlaatuinen paketti, joka on on todella kattava, niinkuin hyvän DVD:n kuuluukin olla, Cheek totesi.

Cheek tulee kiertämään Suomea tänä vuonna 160 keikan verran, mikä tekee hänestä ylivoimaisen keikkailun kuninkaan. Cheekin ainutlaatuinen keikkasetti on siis nyt myös mahdollisuus nauttia omalta kotisohvalta.