Erikoinen väite Michael Jacksonin peniksestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmennyt poptähti Michael Jackson oli muutama vuosi sitten varsinaisessa kurimuksessa, kun häntä syytettiin pedofiliasta. Oikeudessa nähtiin varsin erikoinen episodi, kun supertähteä vaadittiin esittelemään peniksensä.

Nyt lääkäri Arnold Klein on todennut, että koko oikeudenkäynnin mahdollisti ainoastaan Jacksonin tapa virtsata muiden katsellessa, TMZ uutisoi. Lääkärin mukaan monet ihmiset olivat nähneet Jacksonin sukupuolielimet, koska tämä virtsasi usein muiden katsellessa. Hän kertoi laulajan pitäneen sitä hauskana ja virtsanneen myös lasten läsnäollessa.

Tästä syystä myös pedofiliasta laulajaa syyttäneet pikkupojat olivat nähneet hänen sukupuolielimensä ja siksi kykenivät myös kuvailemaan niiden yksityiskohdat oikeudessa. Hyväksikäyttöä koskenut oikeusjuttu perustuikin pääosin juuri Jacksonin peniksen tuntomerkkeihin.

Puolitoista vuotta kestänyt oikeudenkäynti saatiin lopulta päätökseen kesäkuussa 2005, kun Jackson todettiin syyttömäksi kaikkiin syytekohtiin. Vakavin syytekohta oli 13-vuotiaan pojan hyväksikäyttö Jacksonin Neverland-tilalla vuonna 2003. Yhteensä syytekohtia oli kymmenen.