Joulupukki yllätti BB-Cathyn

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan suomalaisia joulujuhlia hieman etuajassa, koska talon kaukainen vieras BB-Cathy lähtee huomenna kotimatkalle. Hetki sitten talon pihamaalle tallusteli yllättävä vieras, kun itse Joulupukki kunnioitti juhlijoita läsnäolollaan.

Joulupukki tallusteli keskelle talon pihamaata suuri lahjasäkki selässään. Hän laski säkkinsä maahan ja poistui saman tien paikalta. Innosta hihkuneet BB-asukkaat huusivat hänelle tervehdyksiä ikkunan läpi, mutta pikainen poistuminen oli heille pienoinen pettymys.

– Voiko auttaa sinua? Voinko auttaa sinua? Tule takaisin, haluan halata sinua, BB-Cathy huusi ikkunassa.

– Vitsit, että meni iho kananlihalle. Saakeli, BB-Sami totesi.

Pukin poistuttua ovi aukesi ja asukkaat ryntäsivät lahjapussin luo. Liiankin innokkaat asukit ryhtyivät repimään paketteja pussista, mutta onneksi rauhoittuvat pian ja veivät lahjapussin sisätiloihin. Asukkaat saivat lahjoikseen muiden muassa t-paitoja. Asukkailla oli vielä piilossaan omia lahjojaan Cathylle.