Täh? Menestysleffan pääosasta 500 dollarin palkka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin pienen budjetin Paranormal Activity -elokuva on niittänyt viime viikkoina huimasti menestystä niin elokuvafestareilla kuin valkokankaallakin. Tähän mennessä leffa on tuottanut jo 86 miljoonaa dollaria pelkästään Yhdysvalloissa.

Koko maailmassa tuotto on jo reilusti yli sata miljoonaa euroa. Menestys on siis näkynyt huimassa kassavirrassa, mutta tuottoprosentilla mitattuna elokuva painii aivan omassa sarjassaan. Elokuvan kulut ovat nimittäin olleet suurin piirtein samaa luokkaa kuin harrastajateattereiden tuotoksilla.

Paranormal Activity -elokuvan myötä läpimurtonsa Hollywood-markkinoille tehnyt näyttelijätär Katie Featherstone on nyt paljastanut oman palkkansa. Featherstone sai nimittäin roolistaan ainoastaan 500 dollarin palkkion. Elokuvamaailman supertähdet tienaavat yhtä paljon muutamassa minuutissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat