BB: Kätlinin ja Hermesin suuteleminen puhuttaa – huomenna kotiin!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talosta Manilaan viime viikonloppuna lennätetty BB-Kätlin suuteli tänään sikäläisen asukkaan Hermesin kanssa BB-talon päiväkirjahuoneessa. Suuteleminen ja muu eroottissävytteinen fyysinen kontakti on kuitenkin sikäläisessä televisiossa kiellettyä.

Manilassa Kätlinin mukana oleva Sami Aaltonen kertoi Big Brother Extra -lähetyksessä, että Kätlinin suudelmasta on noussut jo kohu. Päiväkirjahuoneen tapahtumat menivät nimittäin ”todella rajoille”.

– Pussailu on se raja joka on asetettu. Sitä pidemmälle ei saa mennä. Se oli todella emotionaalinen ja erikoinen hetki, ja se kävi todella rajoilla, Sami Aaltonen kommentoi.

Aaltonen paljasti myös, että Kätlin suuntaaa huomenna aamulla ulos Manilan BB-talosta. Sen jälkeen hän käväisee vielä sikäläisen aamuohjelman haastateltavana ja suuntaa lentokentälle ja kotimatkalle. Suomeen hän saapuu siis arviolta perjantaina illalla.