Lapsella sikainfluenssa? Jordan ja Peter sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailman miesmuistiin katkerimman avioeroriidan osapuolet, povipommi Katie ”Jordan” Price ja poptähti Peter Andre, ovat tavanneet toisensa ensimmäisen kerran kuukausiin. Molemmat olivat nimittäin paikalla sairaalassa, jonne Katien Harvey-poika kiidätettiin eilen sikainfluenssaepäilyjen takia.

Entinen pariskunta on sivaltanut toisiaan kaikin mahdollisin ja mahdottomin keinoin, mutta eilisellä sairaalareissulla riidat ymmärrettiin lakaista hetkeksi maton alle. Monenlaisten sairauksien vaivaama Harvey voi nimittäin olla hengenvaarassa mikäli sikainfluenssapelko osoittautuu todeksi.

Pojan tilasta kuullessaan Andre oli tavaratalon tilaisuudessa sytyttämässä jouluvaloja, mutta hän perui suunnitelmansa välittömästi ja kiiruhti sairaalaan. Myös Katie oli paikalla. Harveyn isä on Peterin sijaan jalkapalloilija Dwight Yorke, mutta Andre on kasvattanut poikaa kuin omaansa.