Näin seksikkäitä Megan Foxin kuvia et ole nähnyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Megan Fox poseerasi äskettäin Rolling Stone -lehden kannessa ja sisäsivuilla seksikkäissä kuvissa. Nyt verkkoon on vuotanut samoista kuvauksista peräisin olevia otoksia, jotka eivät päätyneet lehteen.

Kyseessä on nimittäin aiemmin julkaistuja kuvia seksikkäämpiä otoksia. Näissä kuvissa Megan nähdään muiden muassa poseeraamassa kameralle erittäin vähissä vaatteissa ja provokatiivisissa asennoissa esimerkiksi jalat levällään. Katso kuvat tästä.

Jennifer’s Body -elokuvan tähti valittiin äskettäin Spike TV Scream 2009 -tapahtumassa nörttien kuningattareksi. Fox on itsekin kertonut julkisuudessa olevansa siviilissä todellinen nörtti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat