Kim Kardashian sai nyrkistä hyväntekeväisyyden nimissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas julkkisneitokainen Kim Kardashian on tullut Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa tunnetuksi muodokkaan peppunsa ja realityohjelmansa myötä. Viime aikoina hän on poseerannut useita kertoja bikineissä eri lehdissä.

Nyt Kim Kardashian on kantanut kortensa kekoon myös hyväntekeväisyyden saralla, ja ottanut sen nimissä myös iskuja vastaan. Hän osallistui nimittäin tiistaina järjestetyssä varainkeruutilaisuudessa leikkimieliseen nyrkkeilyotteluun.

Commerce Casinolla Los Angelesissa nähdyssä ottelussa tumma kaunotar sai mustan silmän, People-lehti kertoo. Kardashian kertoi ennen ottelua Twitter-blogissaan jännittävänsä kovasti matsia. Hänen lisäkseen myös Kimin isäpuoli Bruce Jenner ja veli Robert ottivat mittaa vastustajista. Kaikki kolme kuitenkin hävisivät ottelunsa, ja veli sai lisäksi aivotärähdyksen.

Alunperin Kim Kardashian nousi siis viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Viime aikoina häntä on myös ylistetty siitä, että hänen vartalonsa näyttää supermallien ja muiden supertähtien joukossa edes jotenkuten normaalilta.