Rihannan rinnat pursusivat topista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa avauduttuaan Glamour-lehdessä taannoisesta pahoinpitelystään. Poikaystävänsä Chris Brownin hakkaamaksi joutunut laulaja on korostanut, että pahoinpitelyn kohteeksi voi joutua kuka tahansa.

– Tunsin menneeni nukkumaan Rihannana ja herääväni aamulla Britney Spearsina. Mediassa oli seuraavana päivänä täysi kaaos. Ihmettelin miksi helikopterit lentävät taloni yläpuolella ja mitä sata ihmistä tekevät taloni edustalla, Rihanna muisteli tuntemuksiaan.

Taannoin Rihanna kuvattiin Pariisin muotiviikoilla, jossa hän poseerasi kameroille päivittäin vähintään kahdessa eri asussa. Nyt verkkoon päätyneissä kuvissa garderobi ei välttämättä ollut täysin iskussa, sillä supertähden valkoinen toppi oli jäänyt turhan pieneksi. Katso kuvat tästä.