Sinä Olet Kakkapylly tien päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsin erikoisesti nimetty Sinä Olet Kakkapylly -kiertue esittelee jälleen tänä syksynä mielenkiintoisia kotimaisia yhtyeitä, kun bändit lähtevät yhteiskiertueelle.

Turneella mukana olevat artistit on valittu tuhansien hakijoiden joukosta. Esiintyjät valinnut Sinä Olet Kakkapylly -raati yllättyi positiivisesti hakijoiden kansainvälisestä tasosta. Tällä kertaa mukaan valittiin Cleaning Women, Kap Kap ja Mikko Torvisen Viihdeorkesteri.

Kap Kap ei ole mukana Kuopion keikalla. Mikko Torvinen yhtyeineen on puolestaan poissa Seinäjoelta, mutta tilalla esiintyy Risto. Hämeenlinnassa mukana on vain Cleaning Women.

To 19.11. Turku (KLUBI)Pe 20.11 Jyväskylä (LUTAKKO)Ke 25.11. Tampere (KLUBI)La 5.12. Kuopio (HENRY’S PUB)Pe 11.12. Seinäjoki (RYTMIKORJAAMO)To 17.12. Oulu (45 SPECIAL)PE 18.12. Hämenlinna (SUISTO)La 19.12. Helsinki (KORJAAMO)