Taantuma iski – Sedu keskittyy jatkossa vanhempiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talouden taantuma näkyy tällä hetkellä myös yökerhoalalla, joka on pubitoiminnasta poiketen yleensä kärsinyt lama-aikoina. Tilanne näkyy pian myös suuren kotimaisen ravintolaketjun toiminnassa, kun Seppo ”Sedu” Koskisen SK-Ravintolat alkaa keskittyä aikaisempaa merkittävästi vanhempaan yleisöön.

Tähän saakka lähinnä alle parikymppisiin nuoriin vedonneita ravintolakonsepteja on nyt määrä muokata siten, että ne vetoavat entistä aikuisempaan asiakaskuntaan. Asiasta kertoneen Satakunnan Kansa -lehden mukaan nuorten asiakkaiden rahapulan johdosta uudeksi kohderyhmäksi ollaan ottamassa jopa viisikymppiset ravintola-asiakkaat.

Muutos tulee lehden mukaan olemaan nopea, sillä jo tämän vuoden puolella on määrä remontoida kymmenen ravintolaa ympäri maata. Yksi niistä on Porissa puolitoista vuotta toiminut Ilon Talo.