The Baseballs yllättäen listakärkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fiftaribändi The Baseballsin uutuusalbumi Strike! nousi tällä viikolla Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja yhtyeen singlelohkaisu, Rihanna-cover Umbrella, kaappasi puolestaan singlelistan kärkipaikan.

The Baseballs on ollut viimeisen viikon ajan myös Suomen iTunesin albumi- ja singlelistan ykkösenä sekä Spotifyn kuunnelluin artisti viime viikolla. Mahtavalla energialla tehtyä hyvän fiiliksen musiikkia sisältävä albumi Strike! ylitti kultarajan Suomessa viime perjantaina ja tähän mennessä levyä on myyty jo yli 17.000 kappaletta platinarajan lähestyessä kovaa vauhtia. Umbrella -video on kerännyt YouTube-sivustolla jo yli 2,8 miljonaa katselukertaa.

Suomeen yhtye saapuu 18. päivä marraskuuta, jolloin bändi esiintyy Nelosen Maria! -ohjelmassa. Seuraavana päivänä bändi heittää loppuunmyydyn keikan Helsingin On The Rocks -ravintolassa. Konsertin liput myytiin loppuun viidessä minuutissa. Diggerin, Samin ja Bastin muodostaman trion levylle ovat päätyneet Rihannan Umbrella-hitin lisäksi muiden muassa  Katy Perryn Hot’n’Cold, Robbie Williamsin Angels, Beyoncen Crazy In Love, Pussycat Dollsin Don’t Cha ja Roxetten The Look.