BB-Cathy aavistaa huijauksen? Vitsaili lähdöstään

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brotherissa parhaillaan vaihtoasukkaana oleva filippiiniläinen BB-Cathy kutsuttin hetki sitten BB-talon päiväkirjahuoneeseen. Naisen ollessa päiväkirjahuoneessa Isoveli komensi muut asukkaat sohvaryhmän ääreen.

Asukkaiden keskuudessa alkoi heti spekulointi, mitä Isoveli oli jälleen keksinyt. Aiemminkin talon tapahtumia varsin menestyksekkäästi ennustanut BB-Esa A ilmoitti muille, että hänellä oli jälleen omat spekulaationsa tulevista tapahtumista.

– Totean vain, että nyt jos tulee joku sellainen paljastus, niin sitten olen katkera Isoveljelle siitä, että se ei päästänyt mua eilen puhumaan ja spekuloimaan, Esa totesi muille.

Cathyn päiväkirjahuonevierailu ei kestänyt kovin pitkään, joten pian asukkaiden spekulaatiot saivat vastauksen.

– Minä lähden! Cathy sanoi ensimmäisenä tullessaan päiväkirjahuoneesta ulos.

– Ei, vitsailin vain, nainen korjasi hymyssä suin heti perään.

BB-Cathy kertoi Isovelin antaneen hänelle tehtäväksi opettaa muille asukkaille filippiiniläisten ruokien valmistusta. Pian varastohuoneesta löytyivätkin tarvikkeet ruokien tekoon ja asukkaat alkoivat Cathyn johdolla valmistaa perinteisiä filippiiniläisiä ruokia.

Asukkaat Cathyä myöden luulevat edelleen, että filippiiniläisen visiitti talossa kestää kuukauden. Todellisuudessa Cathy joutuu jättämään BB-talon jo tänään alkuillasta. Suomen Big Brotherista Filippiineillä vaihdossa ollut BB-Kätlin on puolestaan jo matkalla Suomeen. Haikeat jäähyväiset Filippiinien BB-talossa jättänyt nainen saapuu Suomeen oletettavasti tänään illalla.