BB-Cathy jäi vielä Helsinkiin

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talosta tänään kyynelsilmin poistunut kaukainen vieras BB-Cathy, eli Catherine Remperas, ei ole vielä lähtenyt kotimatkalle, kuten monissa medioissa on uutisoitu. Hän ei ole nimittäin vielä jättänyt Suomea, vaan on yhä Helsingissä.

Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan Cathy viettää vielä tämän illan ja ensi yön filippiiniläisen Big Brother -seurueensa kanssa helsinkiläisessä hotellissa. Ryhmä suuntaa kotimatkalle kohti Manilaa vasta huomenna lauantaina.

Heidän lentonsa lähtee aamulla tai aamupäivällä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentoreitti on vielä hieman hämärän peitossa, mutta mitä ilmeisimmin he tekevät välilaskun joko Frankfurtissa tai Amsterdamissa. Ryhmä saapui Bangkokin kautta, mutta sinne ei huomenna aamulla tai aamupäivällä ole lentoja. Cathystä voi siis nähdä vilauksen lentokentällä lauantaina aamun tunteina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat