BB-Cathy juhli juovuksissa – oksensi!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talosta tänä iltana kotimatkalle suuntaava BB-Cathy, eli Catherine Remperas, nautti eilen täysin siemauksin hänelle ja muille asukkaille järjestetyistä suomalaisista joulujuhlista.

Juhliminen kävin tosin hieman mallikaunottaren voimille. Neitokainen tunnusti nimittäin olevansa hiprakassa, ja tarjoilu pelasi kun miehet BB-Aso etunenässä halusivat varmistua että neitokaisella oli tarpeeksi juomaa. Kaunotar itsekin myönsi olevansa pienessä laitamyötäisessä.

– Mä puhun höpöjä, kun mä taidan olla vähän hiprakassa, BB-Cathy totesi Samille.

Filippiiniläinen yritti kuitenkin jarrutella juomistaan toisin kuin esimerkiksi BB-Dana ja BB-Saranna, jotka halusivat nauttia täysin rinnoin mahdollisista viimeisistä päivistään BB-talossa. Illan aikana Cathy tunsi olonsa myös hieman pahoinvoivaksi, ja lopulta hän oksensi.