BB-Cathyn kännivideo julkaistiin YouTubessa

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -talossa viiden päivän ajan asunut filippiiniläinen BB-Cathy tutustui eilen yllättävän tehokkaasti suomalaiseen elämänmenoon. Hän nimittäin nautti joulujuhlissa alkoholia varsin vähän, mutta kuitenkin siinä määrin, että se riitti aikaansaamaan selvän humalatilan.

Lopulta BB-Cathy joutui suuntaamaan kylpyhuoneeseen keskustelemaan norjaksi wc-pöntön kanssa. Vastaavan toiminnan konkari BB-Dana auttoi häntä parhaansa mukaan ja opasti oksentamaan oikealla tavalla.

Dana kertoi homman olevan hänelle tuttua, koska tekee niin ”joka viikko”. Hetken kuluttua Cathy nousi ylös ja palasi olohuoneeseen hivenen nolostuneena. Neitokainen vaikutti varsin poissaolevalta ja hän pyysi kovasti anteeksi tapahtunutta.

– Ehkä et ymmärrä meidän kulttuuriamme, mutta me olemme kännissä joka päivä. Se on suomalaisille aivan normaalia ja me oksennamme päivittäin. Nyt tunnet suomalaista kulttuuria, Dana kertoi kaukaiselle vieraalle.

Nyt tapahtumat on julkaistu myös YouTube-videona, joka löytyy tästä ja artikkelin alta.