BB-Dana tuli kaapista! Mitä sanoo Kätlin?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jälleen eilen illalla rankasti juhlinut BB-Dana otti kaiken irti joulujuhlista, sillä hän voi olla lähdössä talosta ensi sunnuntaina. Dana on nimittäin mukana tämän viikon häätöäänestyksessä.

Kostean illan jälkeen Dana päätti eilen viimein avautua ja astua kaapista. Hän on lukuisia kertoja vihjaillut pitävänsä myös naisista, mutta silti ilmoittanut olevansa hetero. Viime yönä Dana tuli kuitenkin kaapista ja myönsi olevansa biseksuaali.

– Olen v**un bi. Mun äiti suttuu mulle, että mä tykkään pojista ja tytöistä. Mä kaipaan munaa joskus, mutta mä kaipaan naista joskus myös, Dana kertoi asukkaille.

Paljastus ei tullut asukkaille kovinkaan suurena yllätyksenä, sillä he olivat arvelleet sitä jo aiemmin. Paljastus asettaa kuitenkin uuteen valoon Danan ja Kätlinin viime viikkoisen riidan, jossa Dana syytti Kätliniä siitä että tämä oli nimittänyt häntä biseksuaaliksi. Tuolloin Dana kiisti olevansa biseksuaali, koska hän oli ollut vain yhden ainoan kerran naisen kanssa. Nyt hän on kuitenkin osoittanut Kätlinin olleen lopulta oikeassa.