BB-Kätlin jätti Manilan jäähyväissuudelmilla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kuluvan tuotantokauden merkittävin tapahtuma on päättymässä, kun kansainvälinen asukasvaihto loppuu. BB-Kätlin jätti Manilan Pinoy Big Brother -ohjelman A-talon noin kello 01.30 Suomen aikaa, eli puoli kahdeksalta aamulla paikallista aikaa.

BB-Kätlin vietti viimeisen päivän, illan ja yön lempeissä tunnelmissa ihastuksensa BB-Hermesin seurassa. Asukkaat eivät menneet koko yönä nukkumaan, vaan valvoivat Kätlinin lähtöön saakka. Lopulta lähdön hetki oli kuitenkin tullut ja Isoveli pyysi neitokaista siirtämään matkatavaransa päiväkirjahuoneeseen.

Tämän jälkeen Kätlin halasi vielä kaikki asukkaat yksitellen. Lähdön hetkellä Kätlin vastaanotti asukkailta vielä heidän yhteisen lahjansa. Lahjapaketissa oli asukkaiden itse tekemä upea paikallinen asu, jonka Kätlin tuo mukanaan Suomeen. Hän kiitteli vuolaasti saamastaan lahjasta asukkaita, minkä jälkeen Isoveli pyysi häntä pukemaan vaatteen ylleen.

Kätlinin ihastus BB-Hermes oli silminnähden murtunut Kätlinin lähdöstä. Filippiiniläisittäin hyvin rohkeasti BB-pari uskaltautui kuitenkin suutelemaan toisiaan jäähyväisiksi. Kätlinin poistuttua Hermes suuntasi suoraan nukkumaan. Hän ja Kätlin keskustelivat tosin aiemmin siitä, että vaalea kaunotar tulisi myöhemmin käymään Manilassa. Viime vuonna asukasvaihdokki teki uusintavisiitin ohjelman finaaliin.