BB-asukkaille huima yllätys ensi yönä!

Big Brother · Stara.fi

Viime yönä noin yhden maissa Suomen aikaa Manilan Pinoy Big Brother -talosta poistunut BB-Kätlin on parhaillaan kotimatkalla. Hän palaa Suomeen ensi yönä, ja Subin mukaan neitokainen suuntaa lentokentältä suoraan Big Brother -taloon Espooseen.

Suomalaiset BB-asukkaat osaavat tuskin aavistaa, että Kätlin marssii taloon keskellä yötä, joten tulossa on todellinen yllätyspaluu. Tällä hetkellä asukkaat luulevat kaiken lisäksi Kätlinin asuvan Manilassa kuukauden ajan, mutta totuus asukasvaihdon päättymisestä selviää heille kun Cathy passitetaan tänään kotiin.

Manilasta Suomeen lennätetty BB-Cathy jättää Suomen Big Brother -talon tänään pian iltaseitsemän jälkeen. Hän ei vielä tiedä poistuvansa, sillä Isoveli huijasi että neitokainen olisi viettämässä talossa peräti kuukauden ajan. Hänelle on siis tulossa tänään varsin yllättävä lähtö.