BB-Sami: ”Dana on varsinainen Johanna Tukiainen!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa puitiin tänään eilisen illan alkoholinhuuruisten bileiden saldoa. Yksi illan vauhdikkaimmista asukkaista oli BB-Dana, joka tuli kaapista ja paljasti olevansa todellisuudessa biseksuaali. Asukkaat muistivat, että juuri tästä asiasta Dana ja Kätlin olivat viime viikolla riidelleet.

– Dana on niin tollanen muotilesbo, Sampo naureskeli.

– Sit sä sanoit et älkää vaan kertoko Asolle. Mä oon bi ja i am proud of it. Sä oot niin wannabe-bi, Sami muisteli.

– No en ole bi, Dana yritti vetää paljastustaan takaisin.

– Mä kysyin sulta et miksi sä olit suuttunut Kätlinille, kun se heitti sulle ihan läpällä ton? Sit sä sanoit että suutuit sille vaan koska totuus sattuu ja koska sä et halunnut tunnustaa sitä vielä kaikkien edessä, BB-Stephania viittasi naisten riitaan.

– Dana on taas niin hakemassa jotain skandaalia, Sampo lisäsi.

– Dana on varsinainen Johanna Tukiainen, s**tana. Kun tää loppuu, niin Dana rupee soittelemaan Seiskaan et nyt mä oon taas bii. Ja nyt mä oon taas total gay, Sami veikkasi.