Hayden Panettiere levittelee lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta ja I Love You Beth Cooper -elokuvasta tunnettu nuori näyttelijäkaunotar Hayden Panettiere on tähän saakka vältellyt kohukuvia, mutta viime aikoina hän on alkanut tehdä selvää irtiottoa teini-imagostaan.

Hänet on nähty yläosattomissa elokuvassa ja suutelemassa tyttöä televisiossa sekä nyt poseeraamassa Elle-muotilehden tyylikkäissä kuvissa. Mukana on hieman totuttua ronskimpikin kuva, jossa nuori kaunotar levittelee jalkojaan kuistilla rutistettu oluttölkki korkokenkänsä alla. Katso kuvat tästä.

Hayden Panettiere tunnetaan näyttelemisensä lisäksi myös laulajana sekä intohimoisena eläintensuojelijana. Hän oli taannoin jopa etsintäkuulutettuna Japanissa oltuaan mukana sikäläisten aktivistien toiminnassa ja valaanpyynnin vastustamisessa.