Nicole Scherzinger riisui paitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Pussycat Dolls -yhtyeestä tunnetuksi tullut ja viime aikoina myös soolouraa tehnyt laulajatähti Nicole Scherzinger on nykyisin tuttu näky myös urheilumaailmasta, sillä hänet nähdään usein Formula 1 -kilpailujen varikolla.

Formulatäht Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger tekee laulu-uransa lisäksi myös mallintöitä. Tällä kertaa tumma kaunotar on poseerannut seksikkäänä Giant-lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

Scherzinger nähdään lehden kuvissa muiden muassa ilman paitaa alusvaatteisillaan. Bändinsä puolella Nicole ei ole ainoa soolouralle suunnannut laulaja, sillä Pussycat Dollsin rivit ovat viime aikoina rakoilleet kovasti, kun Nicolen vanavedessä myös yhtyeen muut jäsenet ovat päättäneet kokeilla omia siipiään.