Itsenäisyyttä juhlitaan perinteisesti Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuukauden kuluttua sadoissatuhansissa kodeissa valmistaudutaan katsomaan televisiosta presidentin itsenäisyyspäivän vastanottoa. Tampereella itsenäisyyden juhliminen on kuitenkin alkanut jo edellisenä iltana.

Lauantaina 5. joulukuuta Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä järjestettävä Ilveksen iloinen itsenäisyys -niminen tapahtuma tunnetaan myös maan toisena linnanjuhlana. Luvassa onkin musiikin ja pukuloiston juhlaa. Tänä vuonna esiintymisareenoille kahdessa kerroksessa astuvat Paula Koivuniemi, Koop Arponen, Anna Puu, Sami Hintsanen ja Uniklubi.

Tänä vuonna televisiosta tuttu muodin ammattilainen Gekko valitsee yleisön joukosta niin miehen kuin naisen, jonka asukokonaisuus on puhuttelevin – perusteluina tyylikkyys puvussa ja kantajan persoonassa.

– Jokainen ”Tampereen linnanjuhliin” tulija on panostanut ulkonäköönsä ja vaatetukseensa, joten on hienoa päästä palkitsemaan tästä runsaslukuisasta joukosta yksi tyylikäs mies ja nainen. Jokainen tekee ehostuksen juhlien ja kanssavieraiden vuoksi, mutta kannattaa pitää mielessä, että saattaa päätyä voittajaksi, parrasvalojen loisteeseen, Gekko kommentoi.

– On hienoa, että juhlavieraat kunnioittavat tällä tavoin Suomen Itsenäisyyttä, laittautumalla parhaimpiinsa ja kohottamalla yhdessä maljan. Ilveksen Iloinen Itsenäisyys on Linnanjuhlien jälkeen valtakunnan suurimpia itsenäisyysjuhlia – mittavin, jonne jokaisella on mahdollisuus saapua, ravintolapäällikkö Ville Pulkkinen toteaa.