Minne Britney Spears jätti rintaliivinsä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on jälleen työn touhussa palattuaan tien päälle. Hän lensi pari päivää sitten Los Angelesista Australiaan, jossa hän aloittaa kuukauden kestävän kiertueensa. Turneen ensimmäinen konsertti nähdään tänään Perthissä.

Australia tunnetaan keskimääräistä leppoisammasta elämänmenostaan, ja Britney näyttääkin päässeen heti oikeaan tunnelmaan. Hän ei nimittäin viitsinyt eilen pukea esimerkiksi rintaliivejä lainkaan ylleen, vaikka kahden lapsen äitinä se olisi ollut varmasti tarpeen. Kuvien perusteella Pohjois-Australiassa oli eilen viileähkö keli. Katso kuvat tästä.

Tällä viikolla loppunut keikkatauko teki Spearsille joka tapauksessa hyvää. Hän ehti nauttia lomailusta ympäri maailmaa ja Yhdysvaltoja reissatessaan lomakohteissa kahden poikansa ja uuden poikaystävänsä kanssa.