Mitä Amy Winehousen huulille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on esitellyt viime viikkoina innokkaasti uusia rintojaan, joita myös hänen isänsä on kehunut julkisuudessa. Laulajatähti paranteli muotojaan yli 40.000 eurolla, ja sai vastineeksi uuden 32D-kokoisen rintavarustuksen.

Se ei ilmeisesti riittänyt Amylle, sillä nyt hänet on ikuistettu kuviin, joiden perusteella myös hänen huulensa näyttäisivät saaneen oman osansa keinotekoisista täytteistä. Muutakaan selitystä popparin paisuneille huulille ei ole tähän hätään keksitty. Katso kuvat tästä.

Seuraavaksi operaatioksi Amylle voisi suositella vaikkapa käsikarvojen poistoa, sillä hänen karvaiset kätensä ovat saaneet viime päivinä suhteellisen runsaasti huomiota osakseen. Brittilehtien mukaan hänen huumeiden tuhoamat hampaansa olisivat jo saamassa tehohoitoa osakseen.